Мара Отварачката: Постоянно гладувам!

Певицата вече не иска да говори за третия си съпруг

Нещо за четене
15:55 - 09 Април 2024
5979
Мара Отварачката: Постоянно гладувам!

Мария е във фокуса на вниманието на медии и зрители както с професионалните си изяви и участието си в “Като две капки вода”, така и с бурния си личен живот. Хитовата изпълнителка признава, че се чувства заредена с нов хъс за работа от превъплъщенията, които прави в шоуто и реди нови творчески планове.

“При мен всичко е лично. Няма никога нищо случайно, винаги има умисъл. Сега съм имала нужда да преживея нещо, което да ме събуди и разтърси. Затова съм в “Капките” и сега не мога да се спра. Името ми се чува отново с добро. Говори се за мен. От “Капките” се заредих откъм работа. Смятам да поставя ново начало, като цяло във всичко. Промениха ми житейската позиция даже. Толкова съм влязла в ритъм, че записах последната си песен за 30 мин” – споделя миньончето.

По отношение на новото начало и така коментираните обрати в личния й живот, певицата не дава категоричен отговор дали е разделена с третия си съпруг.

“Тази тема не смятам да я коментирам. Фокусът ми вече не е върху личния ми живот в момента, заклевам се в думите ми. Фокусът ми сега е само върху работата, защото всичко се преекспонира. Кариерата ми е на преден план, друго не мисля, нямам планове за личния си живот. Дъщеря ми, работата са ми на първо място” – казва тя.

Мария отчита като най-голяма своя грешка спирането на певческата си кариера и се зарича: “Това вече изобщо не стои на дневен ред. Това бяха най-големите ми грешки в живота. Трудно се бъркам и рядко греша, но тогава го направих. Бързо научавам, бързо се сещам, нещо не съм била в ред (смее се), че да напусна. Всеки има падения и височини. Това го имам като падение”.

Атрактивната певица е изключително стриктна и по отношение на топ формата си, която от години поддържа със строг хранителен режим и тренировки.

“Гладувам постоянно. Пазя диети - 40,5 кг съм. Ами само с диета става, само с диета. Здравословно живея. Алкохол почти не пия. В редките случаи, в които се случва, е по 20-30 грама. И след тях направо излитам в космоса. Напивам се страшно бързо, но и това си има чар, защото ставам и си си танцувам” – обяснява тя.

В личен план певицата има големи планове за дъщеря си Марая, която сега е в 10-ти клас.

“Лятото ще стане на 16 г. Обмислям да я изпратя в чужбина. Говори вече 3 езика – български, френски и английски. Миналата година я питах какво иска за рождения ден… Не искаше нещо материално, което е напълно логично за деца на възрастта й. Попита дали имаме възможност и я изпратим на лагер, на който да усъвършенства френския си. Пратихме я в Швейцария. Стоя там без телефони, без забавления, само учене” – разказва гордата майка и допълва още:.

“Това ме направи много щастлива. Много се гордея с Марая. Очевидно съм се справила добре като родител. Мотивира ме за в бъдеще. И затова искам да отиде извън България. Тук, у нас, момичетата и момчетата стават големи веднага. Няма го прехода. Това не е окей. Искам детето ми да мине по този последователен път. А не да скача от дете в жена”.