Мара Отварачката с 2 участия за цяло лято

Отварачката не спира да рекламира единствените си изяви, които са след месец

Нещо за четене
15:49 - 27 Юни 2023
2640
Мара Отварачката с 2 участия за цяло лято

Лятото е сезонът, когато изпълнителите захлебват и се скъсват от участия. Особено фолк жанрът е на почит по морските ни дискотеки. Повечето от актуалните чалгаджийки имат между 20 и 30 участия на месец, като понякога съчетават по две, че дори и три изяви на ден. Не така стоят нещата с Мара Отварачката, която не може да се похвали с пукнат ангажимент.

Няма желаещи заведения, които да искат Мария да забавлява гостите им и да „извие” плейбек. Проверка на „Уикенд” показа, че дребното миньонче може да се похвали с едва две участия за цяло лято. Заралийката широко рекламира изявите си още от началото на юни. Първата е насрочена за 7 юли в Пазарджик, а втората е на 14 юли във Варна. „Чакай малко, де. То има един месец до това участие, много отрано го рекламираш” – пише последователка на Мария в социалната мрежа и се залива от смях. Други допълват, че е нормално да промотира изявите си за след месец, защото няма по-скорошни и не е желана от клубовете.

„Тя още отпреди пандемията и преди да „спре с кариерата си”, нямаше почти никакви участия. Не я искат по заведенията, защото няма хитове, пее на плейбек и не прави купон, а хонорарът й е 6000 лева. За тези пари могат да извикат много по-актуални имена, а не Мария”, коментираха пред „Уикенд” от управата на столично заведение. Лек интерес към Отварачката имаше, когато се оказа, че е пребита от мъжа си, но точно тогава самата тя не желаеше да поема ангажименти.

Феновете на чалга дивата й се присмиват, че няма участия

В края на юли 2020 г. певицата неочаквано заяви, че е взела решението да сложи край на своята кариера. Изпълнителката се включи на живо в своята инстаграм страница и със сълзи на очи обяви, че се оттегля и повече няма да бъде певица. Е, всичко беше с рекламна цел и само 6 месеца по-късно чалга дивата заяви, че се връща на сцената с кавър на своята колежка Цветелина Янева. Песента „Давай, разплачи ме” бе единствената, която изкара Мария за малко повече от година. Проверка на „Уикенд” из архивите на заведенията показа, че за 2021-2022 г. изпълнителката от лекия жанр е имала цели 4 изяви по дискотеки. Мария запълва времето си със снимки от Халкидики и с любимия си съпруг №3, който я преби преди 2-3 месеца. Заралийката залива мрежата с кадри, като на ден публикува по поне 10 фотоса. Тя задължително споделя сутрешното си кафе, какво яде, къде е ходила и от време на време пуска по някоя разголена снимка, на ръба на вулгарността.

„Мария иска да се завърне на сцената, но сцената не я иска” – коментират колежки на дребното миньонче и я съветват да си гледа личния живот, където очевидно се справя добре, а не песните и клиповете, които и без това никой не ги отразява.