Мара Отварачката се снима по зърна (Снимки 18+)

Фолкаджийката отново се раздели с Миро и се презентира почти по евино облекло

Нещо за четене
14:27 - 07 Ноември 2023
6539
Мара Отварачката се снима по зърна (Снимки 18+)

Мара Отварачката забрави, че е истинска дама, каквато сама наскоро се определи, и се снима по прозрачно бельо, пише в. „Уикенд”. Фолкаджийката не остави нищо скрито и показа цялата си анатомия на почитателите си. Загорелите фенове на певицата останаха най-доволни от гледката – едното й зърно се вижда съвсем ясно, както и интимните й части също са аха да лъснат в пълната им прелест.

Миньончето е в розово дантелено бельо и рекламира нещо, но никой не разбра точно какво, защото всички са запленени от гледката. Мария публикува не един, а няколко фотоса по почти евино облекло. Веднага тръгнаха слухове дали не се е скарала с третия си съпруг и пускайки се гола, да му прави напук. Проверка на „Уикенд” показа, че заралийката отново е премахнала всичките си общи снимки с Мирослав Соколов. Това се случва за пореден и едва ли за последен път. Дребното миньонче е махнало и брачната си халка, което е ясен знак, че семейството преживява поредната криза в краткия си брак. Може би Мария пуска разголените кадри, за да дразни Миро или пък си търси съпруг №4.

Освен кадрите по розово бельо, Отварачката разпространи и кадри от друга провокативна фотосесия. В неделя, когато се проведоха кметските избори, изпълнителката на „Спомен” провокира фейсбук аудиторията с черно боди, секси поглед, „очила за свършване“ и жартиери. У нас терминът „очила за свършване” стана популярен благодарение на палавата сексоложка Наталия Кобилкина, която посъветва нашенките да се обзаведат с такива цайси. Те служат за предпазване на очите от инфекции, като същевременно са част от интимната игра.

На фолк дивата й се харесва да я считат за стилна дама, но от време на време не пропуска да напомни с голотиите си за Мара Отварачката от зората на кариерата си. Последователите на Мария веднага я засипаха с комплименти за мръснишкия й вид и я попитаха дали е отишла до урните по жартиери и секси бельо.