Мара Отварачката смени ламборгинито със скутер (Снимка)

Певицата продължава да се носи на крилете на любовта с побойника Миро Дзвера

Нещо за четене
11:46 - 24 Май 2023
19144
Мара Отварачката смени ламборгинито със скутер (Снимка)

Фолк певицата Мария смени скъпия червен джип "Ламборгини" и яхна скутер "Веспа", видя Lupa.bg. Отварачката продължава да се носи на крилете на любовта с побойника Миро Дзвера и заради него смени цвета на косата си от кестенява към червенокоса. 

"Смених го, защото ми омръзна да бъда натурална, да не се боядисвам, да не се гримирам. Реших да му включа малко разнообразие на моя мъж, за да си гледа конкретно и само към мен", това сподели певицата в интервю за предаването "На кафе".

За отношенията с мъжа си Мирослав Соколов, който през март тази година я преби от бой, каза, че към този момент са неразделни, но не се наема да прави дългосрочни прогнози.

"Нашето семейство си е стандартно с двама малко по-нестандартни в него и за това е такава веселба. Оказа се, че лесно прощавам, когато обичам. Ако някога не съм простила, значи не е имало защо", каза още певицата по повод скандалните събития в живота ѝ през последните месеци.

Както първо Lupa.bg писа, през март Мария беше пребита от мъжа си. Софийската районна прокуратура повдигна обвинение към Мирослав Соколов, че е насочил и пистолет към главата ѝ през септември 2021 г., два месеца преди сватбата им.