Мара Отварачката вече е по- слаба от щерка си

Нещо за четене
17:56 - 23 Май 2022
6061
Мара Отварачката вече е по-слаба от щерка си

Феновете на пенсионираната фолк певица Мария са силно разтревожени за анорексичния й вид в последните няколко месеца. Прясната булка, която преди няколко месеца се омъжи за трети път, е станала само кожа и кости. Близки до Отварачката издадоха пред „Уикенд”, че тя вече тежи критичните 40 кг. Миньончето е по-кльощаво от 13-годишната си дъщеря Марая.

Мария се прави, че яде

Преди да се омъжи, заралийката бе с нормално телосложение, но от няколко месеца гладува, за да е слаба за мъжа си, който явно си пада по кльощави мадами. Предишната съпруга на Мирослав Соколов Вая е доста слаба и вероятно Мария не иска да тежи и грам повече от нея. От последните фотоси на пенсионираната изпълнителка се вижда, че крачетата й са като на недоразвита ученичка.

„Никак не е женствено това тяло. Кой я е излъгал, че изглежда добре като скелет?!И тя като Светлана Гущерова цял живот гладува като куче, язък им за охолството и все да си гладен... не е лесно”, коментират в социалните мрежи нездравословния вид на Мария.

През уикенда Отварачката се щракна с голяма пица, която уж яде, но най-вероятно само я мирише. Фолкаджийката се е вманиачила да бъде слаба. Преди години тя се похвали, че тежи само 41 килограма и когато има снимки за клипове и фотосесии, минава на „фотосинтеза“, за да свали теглото си поне с още кило. Мария от години подлага на същото мъчение и своята дъщеря, която е ученичка и въобще не се нуждае от диети. „Когато вкъщи сме си само двете, не си купуваме нищо за ядене. Хладилникът ни е съвсем празен. В него има само едно прясно мляко с 0,1% масленост, което си сипвам в кафето“, сподели преди години миньончето и хвърли в потрес с думите си.

Дъщерята на заралийката също гладува

Тя подчертава, че всички ограничения в храненето, на които подлага себе си, важат и за малката й дъщеря Марая. „И на нея не се позволяват волности с храната. Няма шоколади, няма курабийки, няма хляб и картофи. Още отсега трябва да се учи да внимава с теглото, защото е момиче и това ще й е нужно”, обясни брюнетката за драконовските мерки, които спазват вкъщи заедно с детето й. Марая е ограничавана с храната още от 5-годишна възраст, споделяше с гордост родителката й.