Мара Отварачката забърса лихвар на Весо Брадата

Нещо за четене
13:46 - 09 Юли 2021
10765
Мара Отварачката забърса лихвар на Весо Брадата

Стана ясно кой е новият на певицата Мария. Мускулестият мачо се казва Мирослав Мерджанов и е сред маститите лихвари в София, пише "Уикенд". Баровецът е част от най-близкото работно обкръжение на Веселин Денков- Весо Брадата, който миналата пролет бе арестуван за незаконна финансова дейност и изнудване на длъжници, приятел на Ивайла Бакалова.

Мирослав и Мара Отварачката са заедно от началото на годината. Новият любим на чалгаджийката е със семейство и невръстни деца. Младото семейство обитава просторен апартамент, ситуиран на цял етаж в турзарския жилищен комплекс със затворен достъп „MM“ на Околовръстен път. Преди седмица обаче лихварят е напуснал жилището си, изнасяйки багажа си с микробус. Той се настанил в апартамент под наем в Бояна. Жилището било наето още преди няколко месеца като любовна квартира за срещите му с Отварачката.

Познати на Мирослав разказват, че преди месец той се разделил с Отварачката след като съпругата му научил от столичен коафьор за извънбрачното му увлечение. Нагонът на лихварят обаче се оказал по-силен от семейния дълг и той решил отново да се събере с Мария, зарязвайки жена и деца. Щастлива от решението му да избере нея пред семейството си, Мара публикува снимки в профила си във фейсбук на които страстно се целуват с Мирослав. Сподвижникът на Весо Брадата е доста щедър към Мария и съвсем наскоро й отпуснал 50 000 лв., за да може тя да заснеме клип. 

Макар догодина да навършва 40, Мария така и не съумя да се обвърже трайно със заможен баровец. Чалга звездата изкара кратък брак с милионерския син Християн Гущеров, но след като бе спипана да му кръшка, бе изгонена позорно. Все пак Мария намери достоен заместник на Гущеров мятайки се в кревата на мастития свинар Ангел Тенев. За беля обаче той бе покосен от инфаркт преди година и половина и Отварачката остана без доходи. Сега вече е щастлива, че отново има богаташ до себе си, който освен финансово е привлекателен и физически.