Марешка избухна: Стоян е боклук!

Чеченката помете своето племе по време на формата, а сега се е захванала с останалите участници

През ключалката
13:36 - 04 Октомври 2019
10578
Марешка избухна: Стоян е боклук!

Красивата плеймейтка Марешка Глущук не си поплюва. Виждаме я и в шоуто "Игри на волята", че винаги има собствено мнение, което често я вкарва в скандални ситуации с останалите участници. А хапливият й език тепърва се развързва извън риалити формата и много от участниците й сърбат попарата. 

Чеченката помете своето племе по време на формата, а сега се е захванала с останалите участници от другите две племена. Оказа се, че останалите завиждат на славата й, което я поставя в техните общи теми, което не се нрави особено на плеймейтката и тя намери начин да ги унизи. Пострадалите са двама от най-силните мъже от племето на "Прабългарите". 

Чаровникът Стоян си позволи да помоли Марешка за помощ. Той бил впечатлен от бройката на последователите й в Инстаграм и поиска да сподели стори към неговия профил, за да може и той да натрупа последователи. Марешка му обясни, че няма такава практика, но като се засекат някъде ще се снима с него и ще го тагне. Стоян продължава да упорства. 

И точно в този момент на Марешка й пада пердето и избухва срещу него. "Ти добре ли си? Ти си ме псувал и обсъждал, непрекъснато съм ти била в устата, а сега искаш реклама да ти правя", пише му тя. За капак реши да пусне чатовете с него и всичките й последователи да видят как й се моли за реклама, пише Блиц. 

Няколко часа по-късно на мушката й е борсукът Георги, също от племето на "Прабългарите". На Марешка й пращат чат между тяхното племе, където Георги не се изказва особено ласкаво за нея. "Онази ВИП персона от голямото добро утро Бардем Глущук, която не е селянка, я е нахапало куче. Голяма трагедия, чак по тв трябва да се знае", заяде се той след инцидента, който Марешка претърпя преди седмица. 

Тя обаче не му остана длъжна и го направи на нищо в личния си профил в социалната мрежа: "Селяк смотан. Фертис. Нали жена ти е борсук и не може да имаш Фейсбук и Инстаграм, ямболски боклук, къв дявол.. Такива като него ги правя на посмешище всеки ден.  Хора, поствайте сторита за Наско, дано да спечели!!! Дано такива идиоти като него, да не ги излъчват по телевизия повече. Вип персоната не би погледнала такъв селяк. Ама селяци като него си гният в селото".