Марешка, която и да е тя, се щракна с бял тигър

Мода
13:24 - 05 Юни 2019
19094
Марешка, която и да е тя, се щракна с бял тигър

Едва месец след като се върна от Москва, където работи по седем мащабни фотосесии за руския пазар, моделката Марешка Глущук отново е в Русия. Манекенката Марешка, която, признаваме си - не бяxме чували до този момент, но името й е особено звучно и актуално, продължава да има успехи при братушките. При тях тя снима няколко тематични сесии, сред които и реклама за местен бранд.

Моделът отново провокира с нещо, което в България не е правено. Тя издаде какво се случва на снимачната площадка, като качи снимки в инстаграм профила си. Сега красавицата заснема уникални красиви кадри с едно от най-редките животни на планетата – бял тигър. Огромният хищник се казва Вайт и само на една година. Въпреки това има сериозен опит в шоубизнеса. Автор на сесията отново е руската фотографка Ирина Морозова, която преди няколко седмици засне моделката ни в нежна фотосесия с огромната мечка Стьопа.

„Обичам котките и снимките с тигъра бяха сбъдната мечта за мен“, споделя Марешка, като допълва, че не е имало момент, в който да почувствала страх. Изкусителката разказва, че от първата им среща се е чувствала спокойна в компанията на Вайт.

„Аз имам котка и знам, как да общувам с тях, независимо колко са големи. Позволи ми да го галя, дори ме близна по ръката, а по време на снимачния процес нямаше абсолютно нищо, което да притесни мен или екипа.“ 

Тигърът също харесал Марешка, тъй като собственикът му Михаил споделя, че за първи път фотограф успява да заснеме Вайт във фотосесия, в която моделът сменя цели четири визии. Най-впечатлена обаче Марешка остава от необятните сини очи на тигъра.