Марешки до Марин льо Пен в Прага

Лидерът на ВОЛЯ бе на митинг в чешката столица за старта на еврокампанията

Политика
13:53 - 26 Април 2019
2142
Марешки до Марин льо Пен в Прага

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки беше на митинг в Прага за старта на предизборната кампания за Европейски парламент. Редом до него се оказа президентът на "Национален сбор" – Франция Марин льо Пен

Пред множеството привърженици на Движението за Европа на нациите и свободите, бизнесменът подчерта, че и България много сериозно се подготвя за предизвикателството на 26 май.

"Нека заедно да сложим край на статуквото и да отворим пред народите си нов хоризонт, да дадем нова надежда и за страните си, и за Европейския съюз. През последните години бяхме свидетели на грешни политики, особено по отношение на мигрантите, слабо лидерство и чиновнически диктат от Брюксел.", призова Марешки. 

По думите му това е отблъснало страшно много хора от политиците. "Да не говорим, че присъствието в Европейския парламент се възприемаше от някои депутати единствено като начин за правене на лична кариера. Нашата бъдеща група ще покаже съвсем друго поведение, защото всички ние възприемаме политиката като мисия, като начин да направим нещо наистина полезно и добро за народите си", заяви лидерът на ВОЛЯ на митинга.