Марешки: Станахме жертва на слаб сценарий за 6 мин. слава на Нинова

"Г-н премиер, силен сте физически и психически, не участвайте повече в подобен спектакъл", призова лидерът на "Воля"

Новини
10:15 - 28 Април 2020
2469
Марешки: Станахме жертва на слаб сценарий за 6 мин. слава на Нинова

Не може най-висшата институция в държавата да става територия за вътрешна саморазправа на социалистите. БСП не успяха да налучкат мястото си и изпаднаха в безтегловност. Затова имаха нужда да напомнят за себе си в парламента. Това заяви от парламентрната трибуна лидерът на "Воля" Веселин Марешки. 

В момент, в който нацията трябваше да бъде обединент, те си играят на партизани и търсят врага. Затова от името на нашата парламентарна партия искам да се извиним на всички граждани, добави бизнесменът.  

"Очаквахме днес да се зададат важни въпроси, а какво чухме - жалки въпроси и слаби отговори. Няма как и на-добрият артист да не стане смешен, ако участва в слаб сценарий със слаб режисьор. ", каза Марешки.

И отсече: "Станахме жертва на слаб и нелеп сценарий от който един партиен лидер има 5 минути слава, и понеже не спазва правилата - 6 минути слава."

"Г-н премиер, имате вид на силен човек - силен физически и психически и политически, кое ни накара нас всички да угодим на прищявката на един политически лидер? Повече няма да участваме в такова нещо. Призоваваме ви и вас да не се съобразявате повече.", обърна се към Борисов лидерът на "Воля".