Маргарита Хранова запя с фолк певец

През ключалката
11:13 - 18 Септември 2019
2389
Маргарита Хранова запя с фолк певец

Маргарита Хранова представи новия си дует "Път на любовта", който изпълнява заедно с фолк певеца Дарко.

„Този проект започна от автора на музиката, текста и аранжимента Иван Беловски, с когото през годините са работили Петя Буюклиева, Дует „Шик“, Фамилия Тоника и много други.След като чух в работен вариант песента, си представих в мислите ми, че трябва да я изпея с певица, която излъчва положителна емоция. И веднага се сетих за Марги Хранова!“, разказва Дарко.

„С нея се запознахме преди много години на едно телевизионно участие и аз не знаех много за нея и творчеството й. Но това, което запомних е, че е вечно усмихната и пее винаги с усмивка на лице.“ – спомня си изпълнителят на "Ара мюзик".

Самата Маргарита Хранова останала силно учудена от предложението на Дарко за общ проект. Провокирана от желанието за нещо различно и неочаквано, едно от най-ярките имена на българската популярна музика приема предизвикателството.

„Път на любовта“ е песен за любов, чието послание е, че именно любовта върти света и пали сърцата. Видеоклипът е заснет в 5-звезден комплекс в Банско. В лентата участва истински влюбена двойка от лекар офталмолог и фармацевтка, на които скоро им предстои и сватба. 

„Нашата цел беше да създадем проект като песен и видеоклип, който да е приятен за улегналата аудитория, по-скоро за хората, на които им липсват добрата стара шлагерна песен.“, разказват Марги и Дарко.