Мъри се мазни на Лудогорец: На нивото на Динамо Загреб са

Спорт
12:36 - 07 Август 2023
1658
Мъри се мазни на Лудогорец: На нивото на Динамо Загреб са

Най-успешният треньор в историята на Астана и доскорошен наставник на Левски похвали сериозно Лудогорец пред казахстанските медии.

"Ще бъде много интересен мач. Лудогорец направи много през последните години. Това е страхотен клуб, имат доста силен състав. Лудогорец не отстъпва на нивото на Динамо Загреб. Астана ще се изправи пред сериозно изпитание. По селекция двата отбора са равностойни. Който използва по-добре шансовете си, ще спечели тези мачове", каза Стоилов пред Sports.kz.

Както е известно, именно Динамо Загреб елиминира Астана от Шампионската лига след две победи - 4:0 на "Максимир" и 2:0 на "Астана Арена".

В същото време стана ясно, че бившият треньор на Левски е искал да вземе халфа на Лудогорец Доминик Янков под наем на "Герена" през миналия сезон. Това разкри популярния фен на "сините" Петър Димитров в своя подкаст "Реконтра".

Стоилов се е опитал да се възползва от незавидната ситуация на национала при разградчани, след като той страдаше от контузия, а след това бе закотвен на резервната скамейка от Анте Шимунджа.

Ръководството на Лудогорец обаче е отклонило възможността и е отрязало мераците на Левски.

Янков се чувства отлично под ръководството на Ивайло Петев, получавайки игрово време. В момента юношата на "орлите" е иден от основните халфове в схемата на разградчани.