Мъри Стоилов: Мачът срещу Лудогорец е удобен момент да излезем от кризата

Левски не е печелил футболен мач от 8 октомври насам

Спорт
14:28 - 27 Февруари 2023
1638
Мъри Стоилов: Мачът срещу Лудогорец е удобен момент да излезем от кризата

Мачът срещу Лудогорец дава удобен момент на Левски да излезе от негативната серия в българското първенство по футбол, заяви старши треньорът Станимир Стоилов. Той добави, че извиненията с лошите терени няма да важат във вторник на "Герена".

Левски не е печелил футболен мач от 8 октомври насам.

"Ще играем на добър терен, а срещу нас ще има отличен противник. Удобен момент е да покажем нивото и качествата, които имаме. Важно е да намерим игрови ритъм, защото Лудогорец със сигурност е в по-добър заради двата мача срещу Андерлехт, в които играха на много добро ниво. За нас това е възможност да излезем от негативната серия и негативното игрово поведение. Вече не можем да се оправдаваме с терена и трябва да покажем добра игра", категоричен е Стоилов.

"Всички са здрави и тренират с отбора. Имаме конкуренция на някои позиции и трябва да решим кой ще започне. Като група за първи път от началото на сезона нямаме контузени или наказани, с изключение на Асен Митков".

Миналата седмица Левски привлече Джавад Ел Джeмили и треньорът смята, че той е готов за игра.

"Новото попълнение ще вземе участие в мача. Всички футболисти са тук, за да бъдат готови да играят във всеки момент", каза още той.