Мариана като Бардо: Не ни пука за животните, варим ракия и пукаме туршия

През ключалката
23:02 - 16 Октомври 2020
46243
Мариана като Бардо: Не ни пука за животните, варим ракия и пукаме туршия

Своенравната певица Мариана Попова изригна с много остър пост в социалните мрежи срещу насилието към животните. Арт дамата от години се бори срещу жестокостите към беззащитните същества със страстта на френската звезда Бриджит Бардо. 

Този път топ изпълнителката "стреля" с особено гневни думи не само по адрес на насилниците, но и по вечния манталитет на българина и към всички, които са безразлични към страданията на бездомните животинчета. 

"От една седмица гледам, чета и не мога да повярвам, какво се случва с животните в България.... Каква Европа?! Какви ценности?! Стреляни, тровени, газени, измъчвани!!!!! Ние сме сган, която вари ракия и пука туршии насред свинарниците, в които живее! Каквото е отвън това е и отвътре. И ако ще господ да дойде да ни управлява просто ние си не ставаме", изригна гласовитата певица на стената си във "Фейсбук". 

Попова пусна и снимка и на двете кучета, които е приютила и от години полага топли грижи за тях. Певицата е толкова грижовна към домашните любимци, че нейни приятели от сцената често казват: "Куче да си при Мариана Попова".