Мариана Маринова прави циркове заради маска

Нещо за четене
12:05 - 01 Ноември 2021
5078
Мариана Маринова прави циркове заради маска

Мариана Маринова твърдо отказва да спазва противоепидемиологичните мерки в страната. Правилата и забраните не важат за моделката, която е направила цирк в квартален магазин заради задължителната маска на лицето. Случката се разиграла в бакалия в столичния квартал „Белите брези”, пише в. "Уикенд".

Мариана има доста корекции по себе си

Шефката на силиконките влязла в магазина без задължителната маска на лицето, явно искайки да демонстрира пластичните си корекции и да не крие огромните си изкуствени устни. Мариана била изрично помолена от продавачката да си сложи средство, покриващо носа и устата, но тя не се съобразила с учтивата покана и продължила да си щъка из бакалията, разнасяйки бацили, оплакаха се  очевидци на ситуацията.

Клиенти на магазина започнали да хокат силиконката, че не спазва законите.

„Така се е деформирала от интервенции в лицето, маската за нея е просто задължителна и по естетични причини. Ако бях на нейно място, щях и да спя с маска”, коментира клиент в същия магазин.

Майка на малко дете от квартала пък допълни, че малчуганите се плашат от нея, като я срещат по улицата, често имат и кошмари.

Бившата участничка от „Фермата” е маниачка на тема пластични операции. Тя има 2 корекции на бюста, няколко операции на носа, защото все не си го харесвала, импланти в дупето и четири пъти си е правила устните. Това бяха интервенциите й допреди пандемията, но най-вероятно по време на ковид епидемията се е изкушила да се тунингова още повече.

Преди няколко месеца организаторката и създателката на конкурса „Мис Силикон“ издразни съкварталците си и с огромния ремонт на дома си, заради къртенето, което продължило няколко месеца. Тогава съседите й вдигнаха ръце от нея, защото не се съобразяваше с шума, който вдига.