Мариана Маринова във "Фермата": Имам 700 чифта обувки, аз съм модна икона!

Нещо за четене
14:35 - 11 Септември 2019
5861
Мариана Маринова във "Фермата": Имам 700 чифта обувки, аз съм модна икона!

Организаторката на конкурси за красота Мариана Маринова се обяви за модна икона във „Фермата“, напук на нелепия вид, който придоби броени дни след старта на предаването. Макар и част от отбора на богатите, Маринова бързо загуби лустрото си в условията на фермерския живот, което я докара до истерия.

При разпределението на седмичните задачи в шоуто тя осъмна в спалнята на чорбаджиите с шлайф машина в ръка. Преди да се захване със шкуренето на дървените греди обаче шефката на силиконките у нас си направи тюрбан от черен плик за боклук. „Ти не знаеш какъв прах пада! Ситен и син. Трябва да се погрижа за себе си, все пак това съм аз – модна икона“, отсече Мариана, докато се кипреше пред огледалото в банята.

„Може ли човек с 1300 чифта бански да не е модна икона?“, подкачи я софтуерният милионер Митко, който редеше плочки зад гърба й. Маринова го тушира с още по-шокираща статистика за гардероба си: "И със 700 чифта обувки, не забравяй!"

„За мен външния вид никога не е бил на първо място, нито мнението на хората. Въпреки нелепия начин, по който изглеждам, се радвам, че съм с розови ботуши и имам готин тюрбан от найлон, за да не се покрие косата ми със стърготини“, сподели още Маринова.