Мариана Попова скочи на "Гласът на България", бил Made in China

Не може дете, което пее фалшиво на финала да победи, не е такава идеята на формата - написа певицата във фейсбук

Нещо за четене
15:40 - 18 Декември 2023
73201
Мариана Попова скочи на "Гласът на България", бил Made in China

Мариана Попова изказа своето разочарование от шоуто "Гласът на България" и победителката Ндежда Ковачева, видя Lupa.bg. Ето какво написа поп певицата:

"Ще си позволя ,като човек ,който е чел библията и е бил треньор в "THE VOICE" да изложа някои мисли. Започвам с това, че този световен формат не е регионален и пеенето на роден език не е задължително, като пак казвам ,това е световен формат.Идеята на шоуто е да предложи изключително успешни хора от шоубизнеса за треньори, каквито тази година имахме, другата основна идея е да се случи сблъсък на титани, тоест безкомпромисно пеещи велики гласове, завършени , спиращи дъха, певци, от които да е безумно трудно на треньорите да изберат. Повтарям пак, сблъсък на брутални певци, състезание! Тук стигаме до репертоара, който трябва да бъде подбран, не да се правят криви аранжименти на скучни песни ,с които е невъзможно певецът да покаже потенциал и в това отношение муз.продуцент извърши съботаж спрямо участниците. Последно ,но не на последно място по важност, не е адекватно при наличието на много по добри певци да спечели ДЕТЕ ,което има много да учи за вокалното майсторство защото "Гласът на България" не е конкурс за млади таланти, THE VOICE е сблъсък на титани.

За тази година убедих 2 момчета да се запишат и съжалявам, съжалявам защото и двамата, очевидно бяха по добри, съжалявам и за Димитрина, която пак очевидно пя перфектно. Не може дете, което пее фалшиво на финала да победи, не е такава идеята на формата и това е лошо за имиджа на предаването! Кой крив, кой прав вече е все тая, но аз го усещам като обида към екип, треньори и зрители. Обещавам си да не убеждавам никого повече и да тласкам талантливи хора, към неизбежно то и глупаво разочарование! Made in China.