Мариана Попова за "Пътят на честта": Шмъркане и проститутки, гордейте се!

През ключалката
10:56 - 29 Ноември 2019
11491
Мариана Попова за "Пътят на честта": Шмъркане и проститутки, гордейте се!

Мариана Попова изригна жестоко срещу "Пятът на честта", но този път по изключение причина за гнева й се оказаха не любовни сцени с участието на половинката й Веселин Плачков, както се тиражира в публичното пространство, а наркотици и проститутки.

Певицата не издържа и написа гневен статус в профила си в социалните мрежи след поредния епизод от култовата поредица, в който дебют направиха Джуди Халваджиян и Цвети от "Експоуз".

"По телевизора ми показаха как се шмърка брат.... И проститутки за разкош... Спокойна съм за Мария Магдалена и целият 4 г на 104 училище, те вече знаят... Как се прави!!! Поздравявам Милена Фурнаджиев за невероятния сценарий... Децата са луди по този филм... Гордейте се", написа певицата.

От доста време Мариана Попова придружава всеки ден Веселин Плачков на снимките на омразния й сериал и му устройва грандиозни сцени на ревност на границата на боя, без да има никакъв повод. Изпълнителката се държи изключително провокативно с колежката му София Маринкова, с която той си партнира.

Разгневената Мариана дори поставила ултиматум на Плачков да избира между нея и сериала. За да угоди на ревнивата си половинка, актьорът сериозно обмисля да напусне поредицата. което изправило на нокти продуцента Маги Халваджиян и сценаристката Милена Фучеджиева. Те се видели в чудо какво да правят с героя на Веселин – Киро Християнина, който изпълнява една от централните роли, за да го изкарат от сагата.