Мариана Векилска драпа отново към Би Ти Ви

Изповеди
13:10 - 24 Април 2020
13359
Мариана Векилска драпа отново към Би Ти Ви

Мариана Векилска се завърна в България след една година прекарана в Брюксел заради сина си Момчил. Бившата ТВ водеща не крие, че се чувства заредена с енергия и има планове за бъдещето си. В интервю за "Галерия" тя споделя, че в момента работи като пиар за големи компании и държавни институции.

„Сторителинг, обучения на персонал и мениджъри в публична комуникация. Самата аз уча нови неща“, споделя тя. И не крие, че е имала нужда да се откъсне от телевизията след 20 години прекарани на екран.

Но не отхвърля възможността един ден отново да се върне в Би Ти Ви. „Починах си от прожекторите и се чувствам добре. Не мога да кажа дали бих се върнала. Ако дойде, ще го мисля“, казва Мариана.

Която се е върнала отново в дома си, в който, по време на престоя й в Брюксел, живееше бившият й мъж Симеон Колев с общия им син Момчил.

„Със Симо вече живеем отделно, но продължават да ни свързват децата и годините, прекарани заедно. Разбираме се чудесно!“, категорична е Векилска и допълва, че винаги се чувства влюбена. В живота.