Мариела Петрова от „Гласът“ проби със sex пред цяла България

 Блондинката преспа с гаджето си Дани пред камерите в шоуто „Стар Академи“

Нещо за четене
15:45 - 06 Октомври 2022
18491
Мариела Петрова от „Гласът“ проби със sex пред цяла България

Мариела Петрова беше една от най-запомнящите се участнички в последния епизод на „Гласът на България“. Талантливата певица изпълни парчето „I feel it coming“ и с гласа си накара Любо Киров и Иван Лечев да обърнат столовете си. Преди качването си на сцената Мариела трогна зрителите с историята за развода си и борбата за попечителство над двете си деца.

Красавицата е родена на 7 март 1986 г. в Исперих, но израства във Варна, където баща й е моряк. През 2005 г. изгрява звездата й на сцената на забравеното днес риалити на Нова телевизия „Стар академи“, след което е беквокалистка на Васил Найденов, работи с Дони и Дани Милев, а няколко години пее и на круизни кораби. Има двама синове - Антоан и Андриян. Разделена е с техния баща, а отношенията между двамата не са никак розови.

„През 2005 г. участвах в първото музикално риалити в България, което се казва „Стар Академи“, и така за една вечер се преобрази животът ми. Беше шок и не ми понесе добре. Впоследствие преодолях това, че хората на улицата ме разпознават. Музиката ме срещна с бащата на моите прекрасни момчета. Много бързо се случиха нещата между нас. Бързо взехме решение да имаме дете и забременях. През 2010 г се появи той – Антоан. 5 години по-късно се появи неговото братче Анди. С бащата започнахме да работим по кораби. Аз не се чувствах добре в нашата връзка, но нещата ескалираха през 2019 г. Опитах да имаме добри отношения в името на децата, но не се получи. Стигна се до адвокати, полиция, съд, Агенция за закрила на детето, децата станаха свидетели на всичко това“ – сподели Мариела и после излезе на сцената.

В същото време бившият й мъж коментира представянето и твърденията й на фейсбук страницата на „Гласът на България“:

„Не мъжът й я изостави, а тя беше хваната с любовник. Децата вървят по стъпките на баща си, той е музикантът в семейството. И на теб детето да ти се обади от България и да ти каже, че с брат му са спали в един чичко, докато ти градиш семейство и бъдеще, и ти няма да си очарован. Драмата е ясна, гласът липсваше. Пя фалшиво“ – коментира Тихомир, който участва в „Мюзик Айдъл“.

Много от зрителите скочиха срещу грозния коментар на бившия мъж, който явно не може да прости на експоловинката си за изневярата. Част от коментарите защитават Мариела, но има и такива, които са на страната на мъжа й.

„Спечели публиката с гласа си, а не със сърцераздирателни, търсещи съжаление и симпатия, фалшиви  при това истории! Използва децата им по най-долния и манипулативен начин, за да нарани мъжа си, на когото всъщност изневеряваше! Само заради сълзите в очите на децата им и аз като майка, ми иде, един Господ знае, какво да й причиня, но не е моя работа! Безсрамие, безочие и наглост безгранична!“ – пише жена, която явно е запозната със семейните истории на двамата музиканти.

Самата певица не крие, че вече има нова половинка, и афишира връзката си с него във фейсбук. Петрова признава, че още не са приключили проблемите й с Тишо, но тя се опитва да гледа в бъдещето и да очаква най-доброто.

Днес Мариела бяга от скандалната слава, но преди повече от 17 години стана популярна като разкрепостена девойка, която се отдаде на креватни ласки в къщата на „Стар Академи“.

В шоуто Мариела се залюби с Даниел, като двамата таланти дълго време прикриваха чувствата си и дори не се осмеляваха да се целунат. След като поживяха заедно, приключиха със срамежливите погледи и се отдадоха един на друг. По-паметливите помнят, че сексапилната варненка изобщо не се притесни от камерите и дори не угаси лампата. Мариела се погрижи сексът да е безопасен и даде презерватив на любимия си. Натрупаната страст и неудобната обстановка не позволи любовното изживяване да продължи дълго, но със сигурност бе по-продължително от съвкуплението между Найден и Зара в „Биг брадър“, който беше първият секс в риалити шоу.

След излизането си от формата блондинката изгря и на корицата на списание „Плейбой“, докато все още изданието имаше българска версия. 19-годишната тогава девойка хвърли дрехи и задръжки и показа прелестите си на цяла България.

Днес Мариела Петрова изобщо не се гордее с този си период, но се оправдава с младостта си. Мариела и Дани изкараха известно време заедно, а после красавицата се залюби с вече бившия си мъж Тихомир, който впоследствие започва да я тормози психически и физически, твърдят от обкръжението на варненката.

След повече от 17 години Мариела е готова за ново начало и скъсване със скандалната слава.