Мария Бакалова: Накарах българите да повярват в себе си с пробива в Холивуд

През ключалката
14:45 - 22 Януари 2021
5858
Мария Бакалова: Накарах българите да повярват в себе си с пробива в Холивуд

Българската звезда Мария Бакалова продължава да покорява Холивуд. Вчера тя се появи в зашеметяваща форма в шоуто на американската певица Кели Кларксън от салона на впечатляващо имение, облечена в искряща червена рокля. 

"Много хора от Източна Европа ми пишат как мечтите им са пораснали, как са повярвали, че наистина всичко е възможно. Това е много важно за мен. Източноевропейците като мен действително досега не бяха особено добре представени в този мегабизнес. А сега това се промени", казва бургазлийката, изиграла брилянтно ролята на Боратовата щерка Тутар в едноименната сатира. 

"Вярно е, че ролята, която ми издейства този успех, е комедийна, но зад тази комедия прозира и много важните социални линии, като посланието за равнопоставеност на половете, а и как трябва да се отнасяме към околните - любов и уважение", казва блондинката с куп заявки за роли тази година, включително у нас. 

А водещата не пести комплименти по отношение на българката - колко е свежа, позитивна и колко талантлива е. "Имаме явно проблем с хумора", констатира Кларксън по повод критиките за Тутар. 

"Първата нощ в Щатите прекарах със снимачния екип преди да се отправим към Тексас. Бяхме в Оклахома, където се влюбих в пържените кисели краставички", разказва още Мария през смях и още веднъж потвърди, че със Саша Барън Коен са станали голям тандем още от първата им среща.