Мария Бакалова се готви за Златния глобус

Няма значение откъде идваш, а кой си и в какво вярваш, мъдро отсече талантливата бургазлийка

Култура
19:33 - 26 Февруари 2021
2307
Мария Бакалова се готви за Златния глобус

"Не би трябвало да има значение откъде идваш, а кой си и в какво вярваш", каза актрисата Мария Бакалова в интервю за Асошиейтед прес, предава БТА.

"Тук сме за толкова малко време и светът ще продължи. Затова наистина трябва да се обичаме, да се подкрепяме", добави актрисата, запитана за послание към сънародниците си. Тя каза, че това е посланието й за всички хора.

"Трябва наистина да се опитаме да сме по-добри и да се обичаме повече. Да имаме големи мечти и да поемаме рискове, нямаме нищо за губене. Човек може да падне, разбира се, но ако скача, може и да полети. Затова поемете риска!".

Мария Бакалова изживява един от тези приказни моменти, в които младите актьори стават известни. Всички мечтаят за това, но не си представят да го постигнат, особено ако живеят толкова далече от Холивуд, колкото е България.

Сега за Бакалова, която вече живее в Лос Анджелис, говорят всички в Холивуд. Тя е номинирана за награда "Златен глобус", както и за награда на Гилдията на актьорите и за Избора на критиците. Говори се и за номинация за "Оскар".