Мария Цънцарова в развод?

Нещо за четене
17:07 - 12 Май 2022
17635
Мария Цънцарова в развод?

Русата журналистическа амбиция Мария Цънцарова от 6 години не се е появявала публично със съпруга си Симо и в медийните среди нейни колеги шушукат, че е възможно да има трусове помежду им. Цънцарова не публикува и семейни фотоси с мъжа си в социалните мрежи, както правят всички нейни колеги, а се е фокусирала изцяло върху работата си за сметка на личния живот.

„Тя е болна кариеристка и тотален работохолик. Възможно е да има трусове в брачния живот, защото е прекалено отдадена на професията си и непрекъснато жадува за нови постижения. Никой мъж не иска да бъде в сянката на жена си", коментират колежки на Мария от Би Ти Ви.

Симо Голев, с когото са женени от 2015 г., е ученическата любов на Цънцарова. Запознали се, когато били в гимназията. Журналистката влагала целия си ентусиазъм в работата и изобщо не била домакиня за пример. Била и доста разсеяна, но той не й се разсърдил нито когато наводнила дома им, нито когато едва не го подпалила заради забравена ютия.

Само се нацупил, когато отвеяната Мария загyбила скъпия си годежен пръстен с диамант само няколко часа след като заблестял на ръката. Симо й предложил да се оженят навръх 30-ия си рожден ден.

Цънцарова не носела пръстени, затова годеникът тайно й премерил пръста. Поръчал бижуто чак от Израел. Но то било голямо и се изхлузвало.