Мария Игнатова имитира Оливия Нютън-Джон

Това се случва по време на снимките за новото предаване "Звездите в нас“

Нещо за четене
13:38 - 01 Септември 2022
3131
Мария Игнатова имитира Оливия Нютън-Джон

Мария Игнатова се преобрази в наскоро починалата певица Оливия Нютън-Джон. Това се случва по време на снимките за новото предаване "Звездите в нас“. Блондинката ще е водеща с актьора Ненчо Балабанов. Двамата влизат в ролята на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон от легендарния филм "Брилянтин“.

Първит сезон ще стартира на 11 септември 2022 година. В "Звездите в нас“ за разлика от "Като две капки вода“, участниците не трябва да покриват критерий за известност, единствено е необходимо да могат да пеят, както и да имат любим изпълнител, който желаят да имитират.

Първоначално те участват в онлайн кастинг на сайта на Нова ТВ. По време на него споделят информация за себе си, както и изпращат свои видеоклипове. След като кандидатурите бъдат прегледани от екипа на шоуто, одобрените кандидати преминават на втори кръг – кастинг на живо в НДК. Особеност е, че и неподали по време на онлайн кастинга формуляри кандидати имат право да се явят на прослушване на място.

Когато кастингите бъдат финализирани, избраните участници влизат в ролята на един изпълнител за целия сезон. Това е другата съществена разлика от "Като две капки вода“, където всяка седмица участниците представят нов образ.

В началото на предаването участниците в "Звездите в нас“ биват разпределени в отбори като по трима души имитират един и същ изпълнител и по време на концертите тези трима души си разпределят песента на имитирания от тях изпълнител. Отборите постепенно се разпадат като най-добрият от участниците в тях запазва мястото си в шоуто и остава единствен имитатор на дадения изпълнител. Изборът кой да си тръгне зависи от журито и зрителите на предаването.

Накрая победителите от отборните битки индивидуално, всеки със своя образ, се борят за голямата награда от 50 000 лева