Мария Илиева дразни Цеката, той: Не съм светец

Общество
16:42 - 19 Юни 2020
20395
Мария Илиева дразни Цеката, той: Не съм светец

Секс бомба от Пловдив дразни с неудобни въпроси бившият вече ортак на Васил Божков – Цветомир Найденов – Цеката, видя Lupa.bg.

Последният пост на заплашения от Черепа баровец даде повод на блондито Мария Илиева да отправи остро питане към Цеката:

Защо преди заплахите не се обърнахте към същите правоохранителни органи, за да сигнализирате? Бяхте споменал, че след заплахите сте започнали ваше разследване, където сте установили невнесени всичките тези милиони, което, да предположим, е така, защото преди това не сте знаели, но вие излагате факти като изнасилвания, побоища, рекети и какво ли още не, което ви е било известно много преди заплахите към вас. Защо не сте сигнализирали за това? Не смятате ли, че укривайки подобни факти и вие също сте замесен”, основателно пита красавицата.

Цеката не закъсня с отговор:

„Нито съм толкова праведен, нито съм светец...като Черепа ни заплаши с убийство, събрах всички тези доказателства и ги предадох на правоохранителните органи. Мина вече една година от заплахата, все още сме живи...”.

Мария Илиева провокира с разюздани снимки

Русокосата адашка на певицата Мария Илиева обаче продължава да дразни Цеката с въпроси, при което хазартния бос се видя принуден да обясни напоително каква е ситуацията.

Ето какво отвърна Цветомир Найденов:

„Всички тези неща съм ги събирал след заплахата за убийство. Да, чувал съм като всички, че Черепа обикаля нощните заведения и дърпа момичета, но дотам...не съм обикалял с него. Виждал съм в офиса му различни жени, но нито ме е интересувало какво правят там, нито нищо...чувал съм за побои и убийства като всички останали в България, чел съм по медиите, но не ме е засягало... вече след като ни заплаши с убийство, събрах доказателства за престъпната му дейност и ги предадох на органите на правосъдието. Днес някой друг да ме заплаши с убийство, пак ще събера данни за престъпленията му и пак ще направя същото.”