Мария Илиева ли е поръчала побоя над Иво Аръков?

Актьорът нарече изпълнителката „психопат”

Нещо за четене
11:16 - 02 Август 2024
5170
Мария Илиева ли е поръчала побоя над Иво Аръков?

Иво Аръков най-после проговори за побоя, който отнесе преди 10 години. Той беше потрошен с бухалки от неизвестни мъже, а случаят така и остана неразкрит от полицията. Смяташе се, че поръчката е дошла от боса на „Олинеза” Александър Найденов, който побеснял от факта, че актьорът се навърта около тогавашната му половинка Елен Колева. Самият Найденов се е хвалил на няколко места, че е дал 10 бона на бригада, която да „изпочупи костите на Иво Аръков”. Днес обаче мачото изненадващо намеква, че подозира, че зад побоя му стои певицата Мария Илиева.

„Моето колело на съдбата много се търкаля. 2014 г. е моментът, в който бях отхвърлен от всички. Имах чувството, че съм най-ненужният елемент на тази планета. Завист, любовни конфликти, абсурдни недоразумения”, споделя актьорът. Той бе нападнат и бит през юли преди 10 години в столичния квартал „Манастирски ливади”. Споделя, че през годините е бил заплашван многократно.

„Ако не спра да се занимавам с човека, с когото съм, няма да съм сред живите. Подавах сигнали, но ми казаха, че това е детска игра и полицията отказа да се занимава. Намерих комфорт в алкохола и наркотици. Бях утайка, приемах, че съм недостоен, лош актьор, че никога няма да успея в живота, затворих се. Стигнах дори и до булимия”, разказа още звездата.

Аръков ошашави и Мон Дьо, като категорично заяви, че непознатите момчета не са го били, за да го оберат, защото те не са му взели нищо - нито телефона, нито парите, нищо. Било е бой за сплашване и с цел да се раздели с Мика Стоичкова, която любеше тогава.

С Мика Стоичкова

„Получавах много заплахи, наистина много, всеки ден. А тези заплахи бяха свързани с живота ми. Казваха ми, че няма да съм жив, ако продължа да бъда с Мика. Знам, въпреки че нямам доказателства за пред полицията, че това беше бившата ми приятелка, с която имах връзка точно преди Мика. Тя не можа да понесе това, че се изправих в ефир и открито признах чувствата си към Мика. Злобата и завистта й бяха в повече, затова показа поведение на типичен психопат”, разказа Аръков, който не назова името на жената.

Според източници на „Уикенд” категорично става въпрос за Мария Илиева, с която Иво бе гадже преди щерката на Стоичков. Най-вероятно певицата стои и в дъното на раздялата му с Мика Стоичкова, като причината според него била „луда завист”.

„Жените могат да обичат много, но и много да мразят. Могат да целуват цялото ти тяло, а на другия ден да ти счупят капачките“, категоричен е Иво Аръков, а признанието му изненада мнозина. Най-малкото защото това едва ли е вярно – публична тайна в шоусредите е, че Аръков е бит по команда от боса на „Олинеза” Александър Найденов, той дори е бил разпитван от следовател за това. Аръков обаче явно смята, че в кървавата разправа е била замесена Мария Илиева.

Всеизвестен факт, е че преди да започне връзката си с дъщерята на Христо Стоичков, в периода 2012 – 2013 г. Аръков беше интимен партньор на Мария Илиева. Отношения, които бързо се изчерпали и приключили. Очевидно обаче не съвсем гладко, защото според него бившата му стои зад съсипването на живота му в този период. Точно по това време актьорът се захваща и с частен бизнес. Отваря мексикански ресторант със свой приятел, с когото по-късно ще се срещнат в съда и той ще му поиска пари. Бизнесът е на загуба, Иво е не само измамен, но и напълно разорен. Запитан защо се е забъркал в това, Аръков отговори: „Наивност. Стремежът ми и желанието ми да помогна. Този човек (приятелят, с когото отворили ресторант - б.р.) много ловко влезе под кожата ми. В един момент той беше на издръжка при мен. Това беше негова идея - аз ще работя, ти ще печелиш пари. Страхотно! Това е мечта“, обяснява как е бил подведен. Тогава секссимволът от Белослав остава без пари, без работа и с проблемна бивша половинка, която иска да разруши връзката му с щерката на Камата.

„Истината е, че преди да срещна това момиче (Мика - б.р.), аз имах друг кошмар в живота си, с когото споделяхме своето щастливо ежедневие до един момент, в който това нещо отиде към своя залез. Говоря за име, което не искам да споделям гласно”, сподели актьорът, очевидно визирайки Мария Илиева.

От отмъстителността на певицата навремето се оплака и рапърът Атанас Колев - като той вече директно назова името й. „Стига сте ме питали дали съм спал с Мария Илиева. Омръзна ми от нея. Г-жа Илиева изтри песните ми от мрежата, но няма да ме събори. Ето ме, отново съм си аз! Лъгаха ме, мамеха ме, схеми ми въртяха, но няма да ме съборят”, изригна преди време Наско Колев. Момчето, което проби от шоуто „Х Фактор” и се превърна в безспорен любимец на тийнейджърите с откритото си и естествено поведение, се отврати от кака си Мария, която го открехна в секса.

„Започна да ме сваля, когато бях на 16 години, доста наивен, и много хора се възползваха от това”, признавал е хип-хоп талантът. Наско Колев стана популярен покрай участието си в „Х Фактор”, където съдбата го срещна и с Мара Илиева. Тя го взе под крилото си, стана му продуцент, а после се оказа, че го ползва и за креватни удоволствия. 36-годишната тогава Мария е първата жена на Наско. Запознати издават, че рапърът се превърнал в същински звяр в леглото благодарение на певицата. Мария Илиева често и с носталгия признавала, че го е обучила добре за битки на любовния фронт, а сега други го използват наготово. Наско Колев обаче не съжалявал за края на отношенията с кака си. Той се радвал да бройка все по-вече и по-атрактивни мацки и да им показва уменията си в леглото. И рапърът, и актьорът Иво Аръков се радват, че са се отървали от бившата си любовница.