Мария Илиева мъкне сина си на турне

През ключалката
15:43 - 13 Май 2019
1910
Мария Илиева мъкне сина си на турне

Мария Илиева призна, че едногодишният й син Александър ще я придружава на всяка от спирките в рамките на националното й турне тази година. Музикалната обиколка „Всичко – най-доброто от Мария Илиева“ включва четири града и ще стартира в разгара на лятото – 9 юли от Пловдив.

Следват Бургас (14 юли, Летен театър) и Варна (16 юли, Летен театър), а напълно очаквано кулминацията ще бъде в София в зала 1 на НДК. „По време на турне отсъствията ми от вкъщи са доста продължителни и ще пътуваме заедно“, призна изпълнителката на „Сама“ пред dir.bg по повод първородния си син. Малкият Александър отпразнува първия си рожден ден на 25-и януари, като не пропуснал да зарадва майка си, като проходил точно на рождения си ден, което е неговият подарък към майка си.

Играем си постоянно на различни игри, обичаме да пеем, танцуваме и четем заедно. Най-много се вълнува, когато се е справил успешно с нещо, а аз му кажа "браво" и му пляскам - настъпва огромна радост и той започва да си пляска сам“, обяснява Илиева. Относно турнето си тя издава, че ще зарадва феновете си и с дуетни изпълнения с редица гост звезди. С някои от тях излизала редовно в последните месеци на сцената, други пък ще направят неочаквана поява.