Мария Илиева пее срещу 8 бона

През ключалката
15:15 - 22 Май 2019
5150
Мария Илиева пее срещу 8 бона

Мария Илиева не се навива да пее срещу по-малко от 8 бона хонорар. Певицата е решила да увеличи тарифата си след като стана майка.   

"Времето ми е ценно и няма да им пея за по-малко от 8000 лв.", била категорична изпълнителката на "Играя стилно". Преди години тя прибираше около 4000 лева, а с днешна дата си е двойно по-скъпа, пише HotNews.

Точно толкова е прибрала при едно от последните си участия в провинцията. В сумата влизат и пътните разходи, но ако можела тя би си ги поискала отделно.

"Срам я е да си търси парите и за горивото, защото са дребни суми и би изглеждала смешна на фона на осемте бона", коментират запознати. Такива хонорари прибират най-големите в естрадата ни, например Васил Найденов. Кеца ходи по изяви срещу 8000, като част от хонорара дели с двете си беквокалистки и мениджъра му Ивайло.

При Мара положението е доста по-благодатно, защото тя плаща само на озвучител и евентуално шофьор, но в повечето случаи шофира тя или другия човек от екипа й. Отделно звездата не се отчита на компания, защото се самопродуцира.

Илиева вдигна хонорара си рязко и заради изявите си в "Като две капки вода". Рекламата си оказва голямо значение и напоследък  певицата е по-търсена от всякога, независимо че няма хит от години. Брюнетката обаче е старо куче в бранша и винаги знае как да се промотира за повече пари. Сега независимо, че трябва да е по-близо до бебето, Илиева е на педал за ангажименти. Наскоро тя обяви, че тръгва на турне, от което ще заработи доста сериозни пари.