Мария Илиева си го върна на Миро в „Гласът на България“

Със специални изненади към две прекрасни дами ще се включат изключителните Орлин Горанов и Николаос Цитиридис

Нещо за четене
17:32 - 29 Септември 2023
8751
Мария Илиева си го върна на Миро в „Гласът на България“

Нови силни участници с уникалните си гласове ще се изявят в новия епизод на "Гласът на България". Със специални изненади към две прекрасни дами ще се включат изключителните Орлин Горанов и Николаос Цитиридис. Те ще влязат в ролята на вестоносци и лично ще им съобщят, че са приети за участие в десетия сезон на музикалното шоу.

В неделя вечер зрителите ще чуят и изпълнение на 15-годишната Александра Георгиева, която миналата неделя изненадващо разбра, че е одобрена за участие в „Гласът на България“, докато седеше в публиката на шоуто и ни най-малко не подозираше какво я очаква.

Невероятната история на младо момче от Украйна с огромен музикален опит и кариера от световна величина, което именно заради войната успява да се откъсне и отвори нова страница в живота си, ще разтърси истински зрителите пред екраните. Емоционалното му и класно изпълнение няма да остане незабелязано от звездните треньори, а един от тях дори ще му признае искрено, че „иска да се ожени за гласа му“.

Изумително изпълнение, което ще накара и четиримата треньори да се обърнат и да настръхнат от връхлетялата ги енергия от сцената, ще провокира Мария, която досега е най-честата жертва на СУПЕР БЛОК БУТОНА, да вземе нещата в свои ръце. Тя буквално ще си го „върне на Миро“, като го блокира и „отстрани“ от надпреварата за този участник, а дали това ще се окаже печеливш ход за нея или пък ще направи услуга на DARA или Лечев – ще стане ясно в неделя вечер от 20 ч. по bTV.