Мария: Мъжът ми Миро се насра!

Красивата певица даде няколко възможности на Дзвера да се поправи и да се превърне в образцов житейски партньор, а той ги пропиля с лека ръка

Нещо за четене
11:33 - 30 Август 2024
16406
Мария: Мъжът ми Миро се насра!

Фолк звездата Мария притежава и красота, и талант, и сексапил, но също и онова необяснимо качество, което превръща някои жени в икони. Трябва да си много неблагоразумен мъж да я изпуснеш, ако я имаш до себе си. Точно тази грешка обаче допусна третият й съпруг Мирослав Соколов, популярен като Миро Дзвера. Красивата певица му даде няколко възможности да се поправи и да се превърне в образцов житейски партньор, а той ги пропиля с лека ръка.

Е, вече връщане назад няма! Чашата на търпението преля и хитовата изпълнителка взе окончателно решение за развод. Молбата й вече е в съда и скоро ще бъде насрочено дело за разтрогване на несполучилия брак.

"Повече няма връщане назад! Развеждам се, подала съм молба. Не искам да говоря в детайли по тази тема. Истината е, че за този човек не ми се коментира нищо. Дори вече му отделих много време. Достатъчно, стига вече! Той се насра, с извинение за израза – видя се всичко това. В момента аз си работя усилено" - признава певицата пред в. "Уикенд".