Мария от „Ергенът“ си намери богато гадже

От мъжа до себе си украинката очаква скъпи подаръци

Нещо за четене
11:44 - 09 Май 2024
4667
Мария от „Ергенът“ си намери богато гадже

Украинката Мария Чекмарьова отпадна от „Ергенът“, където събра много хейт от зрители на предаването. Брюнетката, която живее от 8 години у нас, предизвика лавина от критики, след като заяви без свян, че търси на първо място материалното, а след това идва любовта.

Красавицата не крие, че за нея финансовата сигурност е нещо важно не само в живота, но и в една връзка. „Няма лошо една жена да иска мъжът до нея да бъде материално добре“, заяви категорично тя и допълни, че не би могла да живее в панелка.

„Сори, но аз няма да живея навън в „Люлин“ в обикновен блок!“, с тези думи хвърли потрес мнозина, които даже я сравниха по гледна точка с рускинята Наталия Кобилкина. От мъжа до себе си очаква скъпи подаръци, а най-романтичното нещо, което гадже е направил за нея, е да й поднесе огромен букет от рози.

За нея е важно мъжът да има принципи и да ги спазва, а на пиедестал поставя честността между двамата партньори. Към Мария любимият трябва да се отнася с уважение, да я боготвори и да „говори“ на нейния „език на любовта“. Тя призна след излизането си от предаването, че си има приятел.

Украинката не разкрива никакви подробности за новия си любим, но според запознати е доста заможен и угажда на всичките й прищевки. Самочувствие на красавицата не й липсва, пише „Галерия“.