Мария отвя Крис в "Гласът на България"

Нещо за четене
23:57 - 21 Април 2019
3293
Мария отвя Крис в "Гласът на България"

Ирландското нашествие в „Гласът на България“ приключи – невероятнно гласовитата Мария Величкова отвя Крис Макартър на вокалните двубои в неделя вечер, 21 април. Най-силният тандем в отбора на Камелия наелектризира публиката с легендарно парче на Джанис Джоплин, но Мария през цялото време изповядваше текста с видима емоция и това наклони везните в нейна полза.

Репетициите на Мария и Крис започнаха с проблем – чужденецът изобщо оне хареса песента, която Камелия им бе възложила за разучаване. Гост-треньорът Деси Слава обаче ги засипа с комплименти: „И двамата сте бели, а пеете като черни! Нямам никаква забележка, за мен вие сте изградени изпълнители”.

Макартър не беше съгласен. „Мерси за комплиментите, но не ви вярвам много. Тази песен е еднопластова, стара, хич не е добра. Надявам се Камелия да я смени“, отсече той.

Камелия се сблъска за пръв път с такъв казус за трите си сезона като треньор в шоуто. “И двамата имат голям потенциал, който държа да бъде чут от зрителите. Искам да се чувстват комфортно“, заяви чалга дивата и избра хипарския химн на Джанис Джоплин.

„Крис беше също толкова добър и заслужаваше да остане“, каза през сълзи Мария след финала на двубоя. Макартър приключи окончателно участието си „Гласът на България“ след като никой от треньорите не пожела да го открадне.