Мария победи Теодора и Касъмов

Отварачката е щастлива, че е успяла да се пребори за новата си песен

Нещо за четене
13:46 - 14 Юни 2024
23869
Мария победи Теодора и Касъмов

Мария е щастлива, че е успяла да се пребори за новата си песен, която се превърна в обект на огромен скандал само часове след премиерата ѝ.

Става дума за парчето "Малка черна рокля", която за пръв път чухме през 2011 г. със заглавието "Моят номер" и в изпълнение на Теодора. След като възроди хита, Мария беше нападната от продуцента Ненчо Касъмов, като песента ѝ бе свалена със страйк в Youtube.

Фолкдивата, видимо подразнена и разочарована, се закани, че справедливостта ще победи и че ще си потърси правата в съда, припомня Woman. bg. Също така беше убедена, че притежава цялата необходима документация за песента и изглежда е била права, тъй като парчето е върнато в платформата. Новината беше съобщена лично от Мария, която в няколко сторита сподели:

"Нашата любима песен е отново в моя канал. Когато си честен и се трудиш, и даваш сърцето и средствата си, а някой с подлост те възпрепятства, ето резултата. Мисля, че само могат да ми благодарят, че поне за малко ги върнах в играта и си спомниха за тях. Пожелавам си едно уникално лято с всички вас. Обичам ви и съм ви благодарна. Подготвям ви нещо още по-добро с най-добрия екип и с цялата ми обич."