Мария сензационно пред Lupa.bg: Да, развеждам се! Вече не издържам...

Имах токсичен брак, разболях се. Извинявам се на дъщеря си, казва певицата

Нещо за четене
22:15 - 19 Август 2024
6592
Мария сензационно пред Lupa.bg: Да, развеждам се! Вече не издържам...

„Да, този път е вярно - развеждам се. Не е фалшива новина!". Това обяви пред репортер на Lupa.bg фолкзвездата Мария, след като в клюкарски сайтове се появиха информации, че двамата с половинката й Мирослав Соколов са се разделили. Пред наш репортер изпълнителката довери, че е взела това решение още преди няколко седмици. Вече е задвижена и процедурата по развода им.

"Напуснах Миро в началото на август и съм подала молба за развод. Това е окончателното ми решение. Връщане назад няма, повече не. Давах доста шансове, опитах се да спася брака ни, но нямам сили да се боря. Нещата станаха наистина нетърпими. Не искам да влизам в детайли, но много, много дълго търпях. Но вече не издържам“, обяви пред Lupa.bg Мария.

С Миро Дзвера преди 2 години

Третият й брак с бизнесмена Мирослав Соколов се оказа най-бурен и от декември 2021 г. до сега се разделяха и събираха доста пъти. За това и повечето хора сметнаха, че нещата може да претърпят обрат и скоро пак да с заедно. Соколов е познат с прозвището си Миро Дзвера в подземния свят.

„Много пъти късахме и се събирахме, така е. Този е 12-и и е последен“, закани се Мария. „Отчитам го като грешка - урок и без правото на подобни да участват в живота ми сега и натам. Това беше една токсична връзка, пълна само с лъжи, схеми и грозни действия. Даже незаслужаваща нищо повече като коментар от думата “край”. И без право на подобни да участват сега и занапред в моя план. Животът ми са музиката и дъщеря ми Марая и съм се отдала на тях", коментира още певицата.

Тя допълни, че заради нещастния си брак се е поболяла и е имала проблеми със здравето - затова и толкова отслабнала. "Искам да се извиня на дъщеря си Марая, че бе принудена да търпи тази моя връзка. Мноо съжалявам за това, което й причиних през тези 3 години", каза още пред Lupa.bg певицата.

На сватбения си ден през 2021 г.