Мария Силвестър става водеща на „Фермата”?

Жена застава между Иван и Андрей в новия сезон на шоуто

Нещо за четене
12:35 - 21 Август 2023
4227
Мария Силвестър става водеща на „Фермата”?

След осем сезона „Фермата“ се завръща в ефира на Би Ти Ви под мотото „Нишката на живота“. Деветото издание на риалити формата стартира на 4 септември (понеделник) от 20 часа, като продуцентите обещават в предаването да видим вечните български традиции в динамиката на модерния свят.

Този сезон „Фермата“ идва с обновени правила, нови битки и съвсем нова визия. Промени ще има и при водещите. Това е прецедент за последните 8 години. Иван и Андрей няма да водят сами формата, а до тях ще застене жена.

Част от предположенията на феновете са за Емануела Толева - половинката на Андрей, други пък заложиха на Ирина Тенчева – жената на Иван. „Уикенд” дочу, че най-вероятно Мария Силвестър ще застане до дребните водещи. Тя е работила с двамата продуценти още преди 12-13 години, когато те водеха вечерното предаване „Шоуто на Иван и Андрей” по Нова тв, където тя беше репортер. След това обичаната звезда на „Бригада Нов дом“ беше водеща на благотворителния концерт „Помогни от вкъщи“, даренията от който подпомогнаха най-уязвимите и засегнати от извънредното положение в страната възрастни хора и деца. Водещи на концерта бяха Иван Христов, Андрей Арнаудов и Мария Силвестър. Нищо чудно съвсем скоро да ги видим отново заедно тримата на екран.

Снимките на шоуто вече текат в близост до Перник, където в следващите месеци в стопанството и на арената за битки ще прелива от емоции. „Фермата“ идва с обновени правила, нови битки и съвсем нова визия, като същевременно ще запази духа си, който я превърна в най-българското риалити. Коя е новата водеща, която ще се присъедини към Иван и Андрей, какви тайни крие стопанството и какви са новите правила, чрез които ще се излъчи победителят, който ще грабне наградата от 100 хил. лв., зрителите ще разберат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20 ч. и от вторник до четвъртък от 21 ч.”, съобщиха на официалната инстаграм страница на предаването.

Сред коментарите преобладават такива на нетърпеливи фенове на шоуто, които единствено се надяват семейство Джаферович този път да не участва във „Фермата”. След изявите на бившия футболист и съпругата му в „Сървайвър”, „Игри на волята” и Ваня като водещ отново на „Сървайвър” хората пред малкия екран не искат да чуят за двойката, която „пресоли манджата” с безконечните си изяви на малкия екран.