Мартин Елвиса отвърна на Емануела

Покерджията нарече бившата си половинка „наранена“ и „озлобена“, затова го плюела

Нещо за четене
11:36 - 08 Декември 2023
26223
Мартин Елвиса отвърна на Емануела

Мартин Елвиса се показа като истински кавалер и не падна на нивото на Емануела. В свое скорошно интервю участникът в „Игри на волята”, който се прочу с експлозивната си връзка с чалгаджийката, не обиди нито веднъж бившата си, а я оправда, че е такава – емоционална, а после съжалява за изречените глупости, видя Lupa.bg.

Съвсем наскоро звездата на фолка зачеша Елвиса с репликата: „От предаването разбирам, че е милионер!”. Мартин също не отрече това, като обясни, че продукцията го представила като богаташ.

„Никога не съм твърдял, че съм милионер. Имам някакви бизнеси, живея си добре, карам хубава кола, обличам се добре, но не съм казвал, че съм милионер“, казва покерджията.

Той е жегнат от репликата на бившата си половинка, че какъвто е бил в играта – подмолен, долен, такъв бил и в живота: „Аз съм влязъл да играя „Игри на волята”, харесвам някои хора, играя с тях, после не ми харесват – не играя с тях. Не съм им длъжен по никакъв начин. Те не са ми семейство, нито приятели. Влязъл съм да изживея едно приключение и ще го изживея по начина, по който преценя. Това е моят образ, това съм си аз – не мисля, че съм долен, нито подмолен”.

„При положение че 6 години си бил с един човек, не е редно да излезеш и да го оплюеш, както тя прави. Тя е наранена и озлобена и заради това ме оплюва. Жалко, че няма хора около нея, които да й кажат: „Еми, не го прави това!”. Аз познавам синовете й, страхотни момчета, сестра й, която е прекрасен човек, знам майка й и баща, които много уважавам, и никога няма да кажа лоша дума за нея. Аз съм бил 6 години с нея и ако плюя по нея, това означава да плюя по себе си” – заяви категорично милионерът от „Игри на волята” и така още повече се издигна в очите на фенките си, които са категорични, че именно така трябва да постъпват истинските мъже.

От думите му не стана ясно точно кога са се чували за последно с Емануела, но явно двамата все още се обичат. Според запознати певицата не може да приеме факта, че баровецът системно й изневерява и прави циркове от ревност.