Мартин Георгиев подписва с Барса, сбогува се със Славия

Защитникът ще играе в третото ниво на испанския футбол

Спорт
16:25 - 12 Юли 2022
4681
Мартин Георгиев подписва с Барса, сбогува се със Славия

Защитникът на Славия Мартин Георгиев, чийто трансфер в Барселона скоро трябва да бъде официализиран, използва социалните мрежи, за да се сбогува с "белите".

Младият бранител изказа специални благодарности към своя треньор Иван Иванов, който му е помогнал да направи тази голяма крачка в кариерата си.

Георгиев ще подсили дублиращия отбор на каталунците, който се състезава в третото ниво на испанския футбол. Наставник на тима е бившият защитник на Барселона и дългогодишен капитан на Мексико Рафаел Маркес.

"Раздялата е много трудна, особено с най-близките хора. Хората, с които си изживял толкова страхотни и незабравими моменти. Мисля, че тук и сега е моментът, в който искам да кажа нещо за един много важен и специален човек за мен, а именно човекът, без когото това нямаше да е възможно. Този човек се казва: Иван Иванов.

Това е човекът, който още от първия ден, който работихме заедно, повярва в мен, човекът, който ме подкрепяше, учеше, правеше всичко по силите си, за да може да ме изгради както като човек, така и като футболист.

Човекът, който винаги отделяше от собственото си време, за да може да бъде на стадиона и да ме тренира още и още. Тренера винаги ми е повтарял "Работи, моето момче, работи... с твоя начин на работа, работна етика и качества ти ще играеш голям футбол. Ти си футболист за топ отборите".

Това е човекът, към когото винаги съм могъл да се обръщам в трудни моменти. Това е човекът, без когото нищо от това нямаше да е възможно.

Каквото и да кажа за тренера ще е малко, няма думи на този свят, с които да опиша колко съм благодарен на Господ, че ме срещна с най-добрия треньор. Тренер, обичам Ви с цялото си сърце!

Искам да благодаря на отбора за страхотния колектив, за невероятните и емоционални мигове, които сме имали заедно. Много труд, работа, поднесени с много щастие незабравими моменти и успехи! Обичам ви, момчета!", написа Георгиев в своя "Инстаграм" профил.