Машина: Габи от „Ергенът” обслужила над 500 клиенти за година и половина

Брюнетката, която преди време е била блондинка, е сред най-обсъжданите участнички в шоуто

Нещо за четене
14:10 - 07 Март 2023
5974
Машина: Габи от „Ергенът” обслужила над 500 клиенти за година и половина

Вече няколко дни Габи от „Ергенът” е в обяснителен режим. В онлайн пространството продължават да изскачат скандални кадри, за които се смята, че позира тъкмо тя. Докато в последно време 21-годишната пловдивчанка уверяваше, че не е момичето от обявата за платена любов, която обиколи интернет, се появиха голи снимки, показващи бюста й преди и след корекциите. Междувременно Габи явно реши да осребри славата на оборотна компаньонка, с която набързо се сдоби, и си намери работа. Зае се да разпродава гардероба си, пише "Уикенд".

Не става дума за дейност, предполагаща кой знае какво интелектуално или пък физическо усилие. Габи няма и да се труди на пълен работен ден. И все пак вече си има занимание, понеже досега се знаеше, че не работи, а си „гледа кефа”, както обяви в „Ергенът”. Веднага след това допълни, че е инфлуенсър, но и това не било лесно. Само че в профилите й в социалните мрежи има едва няколко поста, в които рекламира дрехи, като повечето са от последната година. Така че е повече от ясно как мацката е платила корекциите си и поддържа стандарта на живот, който демонстрира. Даже след излъчването на първите епизоди на риалитито не се наблюдава наплив от фирми, които да поискат девойката да им стане рекламно лице. Нормално, коя фирма би искала да се отъждествява с проститутка?!

Иначе Габи побърза да заснеме фотосесия. Кадрите явно са за лично удоволствие, защото към тях не е отбелязана марка. Затова пък момичето на повикване направи затворен профил на гардероба си в инстаграм, където ще разпродава дрехите си. Трудно ще се намерят желаещи, най-малкото, защото тоалетите са съобразени с 1400-те кубика в бюста й. Габи обаче явно е решила да пробва да се възползва от известността, с която се сдоби покрай „Ергенът”, а не само да търпи негативи.

Вече дни наред тя не може да се пребори с всеобщото убеждение, че е момичето от обявата за платена любов в популярен сайт. Снимки от онлайн офертата обиколиха социалните мрежи, почти веднага след старта на „Ергенът”. От кадър на придружаващата обявата информация става ясно, че девойката, чието лице не се вижда, предлага сексуални услуги срещу 400 лева на час и 2500 лева за цяла вечер. Габи веднага отрече, че е девойката от обявата, но малцина й повярваха. Още повече, че на влизане в „Ергенът” тя сподели все за недоходоносни занимания - по цял ден се чуди как да се снима, от къде да се тагне, какви филтри да си сложи. Не се поти нито с работа, нито във фитнеса. Ако има нужда, отива при естетичен хирург, който поддържа идеалните й форми. Не каза как се издържа, но пък се старае не само на думи, а и в социалната мрежа да изглежда, че живее на широко и си угажда щедро.

„Не те ли е срам да отричаш, че си ти? Всеизвестна проститутка си, спала си най-малко с 500 души в последната година и половина. Това е твой избор, така си преценила, но не се прави на света вода ненапита! Най-малкото поне 20 души са снимали клипчета как правят секс с теб. Мога да покажа смайващи снимки и видеа с теб”, написа в социалната мрежа софиянеца Методи Николов, но след това изтри публикацията си.

Брюнетката, която преди време е била блондинка, е сред най-обсъжданите участнички в „Ергенът” не само заради представянето си в тв формата, а покрай нестихващите компромати, които излизат за нея в интернет. Новото 20 са голи снимки, разкриващи бюста на момата преди и след корекциите.