Мастагарков п оказа палата си (Снимки)

Риалити героят разкри каква жена си търси

Нещо за четене
17:27 - 14 Декември 2023
8725
Мастагарков показа палата си (Снимки)

Тази седмица всички фенове на хубавата храна и най-екстремното риалити имат удоволствието да се насладят на компанията на петима от бившите участници в „Игри на волята“ 5. В понеделник "Черешката на тортата" гостува в уютния семеен дом на победителя в Игрите Иван Рълев, а на втората вечер Гатьо ни покани в ресторант в Пловдив.Трети беше другият пловдивчанин в компанията – моделът и бивш футболист Благомир Мастагарков.

Мастагарков, който отпадна на полуфинала на „Игри на волята“, отвори вратите на дома си, а зрителите останаха очаровани от представянето му – от отношението, с което сготви, до атмосферата, която създаде за гостите, и красиво подредената маса.

Домът на Благо е точно толкова прекрасен и красив, колкото и самия него, категорични са зрителите, които коментираха предаването в социалните мрежи. Той заложи на модерна вечеря с български привкус, а в края на вечерта изненада гостите си с индивидуални подаръци и музикален поздрав. Мастагарков не скри какво се случва в личния му живот. Той призна, че в момента няма жена до себе си. С последната му сериозна приятелка, с която са живеели заедно, са се разделили преди около 3 години.

„Оттогава съм сам и се надявам, след като ме видят как се представям в кухнята, дано се намери нещо подходящо“, каза той с усмивка. Жената, която Благо търси, трябва да бъде на първо място умна, начетена и любознателна.

„Не ми трябва да е най-голямата красавица или нещо подобно, защото с красотата и външността се живее до време“, разкри още Мастагарков и добави, че най-важното в една двойка е да има разбирателство и приятелство.

„Аз съм израснал в едно прекрасно семейство и прекрасни родители, които над 40 години са заедно. Минали са през много тежки моменти, изградили са се като характери заедно и за мен това е правилното“, разсъждава още той.

Иван Рълев коментира, че си представя жената до Благо приличаща на неговата майка, която направи прекрасно впечатление на участниците и зрителите с появата си на последния съвет в „Игри на волята“, пише edna.bg.

А феновете, които и в „Игри на волята“ го видяха като сдържан, възпитан и добронамерен човек, веднага му пожелаха да срещне любовта на живота си.

А как ще се представят и дамите в компанията тази седмица – Теодора Мудева и Мария Оряшкова, очакваме да разберем днес и утре от 20 часа по Нова тв.