Мат Деймън с отчаяни опити да спре Бен Афлек да се пропие пак

Според близък до двамата Мат предупредил приятеля си за развоя на отношенията му с Джей Ло

Нещо за четене
16:57 - 28 Юни 2024
4139
Мат Деймън с отчаяни опити да спре Бен Афлек да се пропие пак

Мат Деймън е предупредил Бен Афлек какво би могло да се случи при повторното му събиране с бившата му любима Дженифър Лопес и как би могла да му се отрази една евентуална раздяла.

Според запознати Мат правил отчаяни опити да попречи на най-добрия си приятел и бивш алкохолик да посегне отново към чашката, което е опция предвид нарастващите спекулации относно състоянието на брака на Афлек.

Въпреки че не са коментирали нищо, за никого не е тайна, че в брака на Бен и Джен има криза, след като повече от месец двамата не бяха снимани заедно. По-късно пък се появиха снимки, на които

Афлек не носи брачната си халка, а Лопес замина на соло ваканция в Италия.

Твърди се, че 53-годишният Деймън е посъветвал Афлек да се "фокусира върху работата си", за да не изгуби от поглед професионалните си цели на фона на предполагаемия смут в брака му.

"Мат се опита да предупреди Бен, когато се отново се събра с Джей Ло, че подобен развой е възможен", каза вътрешен човек пред DailyMail.com. "Мат беше там, за да помогне на Бен да се съвземе след първата им раздяла и той чувства, че това ще се случи отново."

Афлек държи на мнението на приятеля си, тъй като Деймън се радва на любящ брак със съпругата си Лусиана, продължаващ повече от 18 години.

Мат има успешен брак от години и Бен винаги се е възхищавал от това", продължиха те.

Деймън и Афлек са приятели от деца и са автори на спечелилия Оскар сценарий за Добрия Уил Хънтинг. През последните години те основават и продуцентската компания Artists Equity.

"Когато нещата започнаха да се разпадат, Мат каза на Бен, че подкрепя какъвто и избор да направи, но иска той да се съсредоточи върху работата си", споделя още запознатият.