Математикът Петър Велков: Адвокатът на убиеца на Милен Цветков се държи нагло!

Бащата на Любомир Таков е бил защитник по дела на Маргините и на Златко Баретата, заяви педагогът

Новини
15:31 - 20 Април 2023
13718
Математикът Петър Велков: Адвокатът на убиеца на Милен Цветков се държи нагло!

Педагогът Петър Велков си спомни за кончината на Милен Цветков. За трагичната смърт на телевизионният водещ и журналист, за която главен виновник е Кристиан Николов.

Вчера се навършиха три години от гибелта на Милен Цветков, а Петър Велков не скри тъгата си и сподели чувствата и спомените си от трагедията.

"Навършват три години от смъртта на Милен Цветков. Помня, когато докараха убиеца му във ВМА, за да му вземат пробите. Бях дежурен по това време в болницата и го посрещнах, спомням си много добре.

На снимката пък е адвокатът на убиеца му. Вижте как е облечен днес на делото. А можете да чуете и колко нагло се държи. Убиецът Кристиан Николов е засега осъден само на 9 г.

Ако се чудите кой е адвокатът на Кристиан Николов. Адвокат Любомир Таков е син на известния наказателен адвокат Лъчезар Таков. Лъчезар Таков е бил защитник по дела на Маргините, Златко Баретата, делото за захарта с Гриша Ганчев, защитник по делото срещу Наглите, по делото срещу Килърите, на Ангел Василев – сочен за поръчител на убийството на Андрей Луканов.

Журналистът и радиоводещ Боби Цанков бе застрелян пред кантората на адвокатите Такови. Толкоз...

Всичко, срещу което и Милен Цветков се бореше...
Почивай в мир!".