Матю Макконъхи написа книга с приключенията си

Топ
13:50 - 30 Юли 2020
775
Матю Макконъхи написа книга с приключенията си

Носителят на "Оскар" Матю Макконъхи написа книга, която не е обичайната автобиография на звезда от шоубизнеса, съобщи Асошиейтед прес.

"Това не са традиционни мемоари или книга със съвети, по-скоро забавна книга, основана на приключенията в живота ми", заявява актьорът в съобщение, разпространено по повод предстоящото излизане на пазар на 20 октомври на неговата книга "Greenlights".

"Приключения, които бяха значими, вдъхновяващи и смешни, понякога защото бяха замислени като такива, но предимно - защото не се опитваха да бъдат такива".

Книгата е написана по бележки от дневника, който актьорът, популярен със забележителните си изпълнения във филми като "Клубът на купувачите от Далас", си води в продължение на 35 години.

От издателската къща посочват още, че актьорът и продуцент разказва в книгата как житейският му опит от дете, отдадено на приключения през пътешествия до Австралия, Перу и Мали до първите му стъпки в Холивуд и изстрелването във висините на славата, е създал у него ценности и го е научил, че "действителността или променя теб, или променя начина, по който я възприемаш".