Мая: Аз работа не си търся, имам си адвокатска кантора

Новини
19:20 - 17 Ноември 2021
4932
Мая: Аз работа не си търся, имам си адвокатска кантора

Мая Манолова увери, че не се тревожи, че ще остане без работа, след като ИБГНИ не влиза в парламента, тъй като си има сериозна професия извън политиката.  

"Аз работа не си търся, защото си имам адвокатска кантора и ще имам време да си преведа делата в ред. Но няма как да не се радвам с българските граждани, че Борисов за втори път тази година загуби избори тази година. Че има шансове да има правителство на промяната. И ние като гражданска платформа ще натискаме промените, които хората искаха да се случат.

Но в неделя не трябва да оставяме Борисов да влезе през президентството обратно във властта", това каза Мая Манолова в предаването "Лице в лице" по Би Ти Ви, след като стана ясно, че ИБГНИ не влиза в парламента.

"Апелирам към външно министерство да предприеме всички действия, но да опазим българските избори от намесата на друга държава. Тук е призивът ми към българските граждани: ще оставим ли да бъде избран българският държавен глава от друга държава? Трябва ли да оставим Турция да реши, или да излезем всички", попита още тя.