Мая: Бойко наднича зад Терзиев и Лилков

Манолова отрича да има интерес към стола на Фандъкова

Новини
08:54 - 18 Юли 2023
1975
Мая: Бойко наднича зад Терзиев и Лилков

Много е важно какви са кандидатите за кметове на столицата. Зад кандидатите на десницата, Васил Терзиев и Вили Лилков, наднична сянката на бойко Борисов. В тази ситуация може и да не му се наложи да извади титуляра, а да подкрепи някой от тях. Това заяви в ефира на БНТ Мая Манолова от Изправи се БГ.

Според нея Вили Лилков е бил издигнат с единствената цел да раздели десните избиратели.

Тя бе категорична, че на този фон има нужда от силен ляв кандидат, обединена кандидатура на левицата, която да не е удобна на ГЕРБ. Това трябва да е човек който може да води битки срещу ГЕРБ и Борисов, поясни Манолова.

По думите й кандидатът трябва да се излъчи след публично обсъждане. Тя подчерта, че Изправи се БГ има готова кандидатура, която ще обяви в утрешния ден. Манолова посочи, че това е лице на протестите, което умее да води битки. Тя поясни, че няма да се кандидатира за кмет на София.

София е длъжна да даде надежда на цяла България, че битката срещу модела Борисов не е приключила. Безобразията на управлението на Фандъкова не трябва да бъдат забравени и заметени под килима, каза още тя.

Припомняме, че на предходните местни избори Манолова бе кандидат за кмет на София, но не успя да спечели надпреварата.