Мая Пауновска от "Островът" си сменила лицето (Снимки)

Бившата гимнастичка се развела заради сина на Баровеца

Нещо за четене
11:53 - 03 Октомври 2024
2706
Мая Пауновска от "Островът" си сменила лицето (Снимки)

Една от най-интересните участнички в „Островът на 100-те гривни“ – Мая Пауновска, е на 36 години, инструктор по пилатес и бивша състезателка по художествена гимнастика, едно от златните момичета на България. Красавицата има две деца – син и дъщеря, и притежава няколко пилатес студиа. Родена е в Мездра, но от 20 години живее в София.

Преди година и половина тя се раздели с бащата на децата си заради доста по-младия от нея син на Илиян Михов – Баровеца. Мая и Станислав Михов с артистичен псевдоним Сенто са заедно от повече от година и най-вероятно именно младокът е причината за разпада на семейството на бившата гимнастичка.

Мая преди корекциите

В. „Уикенд“ пише, че Пауновска има редица корекции, които е направила още преди години. Първо си е сложила силикон в бюста, още преди 16 години, след като е приключила с кариерата си на гимнастичка. Мая има 290 кубика импланти, които занапред не смята да увеличава. След бюста брюнетката е уголемила и устните си. После си е сложила и хубави фасети. Носът й също е правен, става ясно от по-старите й снимки. Скулите май също са пипани. Ремонтът при риалити героинята е цялостен. Някои от съгражданите й дори не вярват, че това е Мая, която познават, защото няма нищо общо с вида си отпреди 15 години.

„Винаги съм „над нещата“. При мен няма драма, притеснение или лошо настроение“, казва с усмивка Мая, която не може да се нахвали от новия си мъж Сенто, с когото вече не крият любовта си. Синът на Баровеца се разбирал и с двете деца на бившата гимнастичка, които вече са свикнали с новия мъж на майка си.

Синът на Баровеца и Мая

Мая е много близка приятелка с Ива Софиянска – Божкова. Двете не крият дружбата си, като снахата на Черепа агитира за борещата се за победа Мая. Според източници на „Уикенд“ Мая ще стигне доста напред в играта, но няма да спечели 300-те хиляди лева, които са и голямата награда.