МаяМа е добро начало, да изгоним и пилотчето с вдигнатото юмруче

Мутри и кремълски отпадъци чертаят стратегия към Азия

Топ
14:29 - 10 Август 2020
18351
МаяМа е добро начало, да изгоним и пилотчето с вдигнатото юмруче

Природата правилно е преценила, че веднъж на 21 до 35 дни жената трябва да изхвърли неизползвания и непотребен ендометриум чрез менструация. Демокрацията, също като менструацията, е процес на прочистване, а след 30+ дни на протести е време той да започне да се реализира. Джентълменското натирване на наглата кюстендилска психоамбиция МаяМа Нолова от „Орлов мост“ е добро начало. Но най-важната стъпка е отрязването на главата на мутризацията на протеста. В случай – държавният глава.

Ако са останали щайга-две домати, неизползвани пред централата на Валери Симеонов, те трябва да бъдат използвани по предназначение и да полетят към фуражката на онзи, който си позволява с вдигнато юмруче в шумкарска възбуда да делигитимира надеждата на хиляди българи за промяна. Този, който чертае някакви решетниковски стратегии в палатка на Боянските ливади, след като не е способен на начертае друго, освен тъпоъгълен триъгълник без руска линийка.

Заобиколен от празни пластмасови бутилчици, които са отлична метафора за политическия му и личностен профил, Румен Радев събра бандичката си мутри и кремълски резиденти, бомбастично наречена Стратегически съвет, да чертаят новия път на родината. Ама към Евразия... Начело на борците срещу мутрите е един от основателите на ВИС-2 и „Мултигруп“, вечните къси ръкавки на съветофилската социология – Александър Маринов.

Редом до агент Майстора от ДС няма как да не споменем и Еленко Божков - атентаторът от метрото и апологет на путинските енергийни интереси, олицетворяващ принципа – веднъж във властта – цял живот на държавната хранилка. Или Владимир Шейтанов - лидер на хибридното НПО – РОД, което ни плаши с норвежките педофили и пуска преведени от руски листовки срещу прииждащата от Европа парадигма на педерастите и трансджендърите.

Ето от тези креатури трябва да се изчисти първо протеста. Ненаяли се вечни полит-маргинали като виртуалните нереализирани любовници Румен Петков и кака Таня Дончева сами ще отпаднат в канавката на събитията. Пилотът обаче е приоритетна заплаха за справедливостта и законосъобразността на исканията на множеството. И трябва да е техен основен прицел, а не да се опитва да ги оглавява с неадекватните си жестове. И да ги превърне от народно недоволство в шумкарски метеж.