Мъж гълта топка за билярд в „България търси талант“

1500 напират за шоуто и за голямата награда от 50 000 лева

През ключалката
12:34 - 14 Май 2019
4990
Мъж гълта топка за билярд в „България търси талант“

Над 1500 надарени личности се явиха на предварителните кастинги за „България търси талант“. Последен шанс да станат част от новия сезон на шоуто по Би Ти Ви артистичните натури с мечта да се превърнат в звезди ще имат на 18 май в столицата. На финалните прослушвания ще могат да се явят надарени кандидати без ограничения във възрастта и жанра, дори без предварително записване. Един от тях може да се превърне в най-скъпо платения артист у нас като спечели голямата награда от 50 000 лева само с три впечатляващи появи на сцената.

До този момент екипът на „България търси талант“ се е срещнал с надарени кандидати в различни артистични области. Сред любопитните персонажи са човек-калкулатор, мъж, който прави шоу със сапунени мехури, „Индиана Джоунс“ с крокодил и змии, както и пианистка, композираща нетипична музика. Специална изненада за журито е подготвил най-силният мъж в България, който може да носи 650 кг. на гърба си, а streetstyle футболист обещава да танцува с топка, без тя да докосва земята. Своята уникалност демонстрира и фолклорна формация, влязла в топ 10 на най-популярната канадска класация за етно музика.

Сред желаещите да се качат на сцената на „България търси талант“ са мъж, който може да глътне всичко - от стотинка до топка за билярд… и да го върне обратно. Уникален номер демонстрира 60-годишна балерина от Москва, която лети над сцената. Тя ще се конкурира за вниманието на милионите зрители на шоуто с арфистка, свиреща на двуметрови кокили.

На предварителните кастинги за най-успешното шоу за таланти в света се явиха имитатор на Боно, българи, покорили Америка с уникална акробатика, човек – каучук с изумителна гъвкавост и народна певица, чийто глас е с 3 октави по-висок от този на Валя Балканска.

Екипът на шоуто отчете сериозен интерес и от чуждестранни изпълнители, които искат да покажат талантите си и пред българска публика и да спечелят голямата награда от 50 000 лева. До момента уменията си успяха да демонстрират хора от Англия, Румъния, Австралия, Америка, Испания, Италия, Украйна и Русия.