Мъж и жена залепиха с монтажна пяна колата и вратата на съседа си заради спор за паркомясто

Даниел Иванов твърди, че двойката била доста агресивна и запалшвала с убийство него и приятелката му

Новини
13:17 - 04 Май 2024
5799
Мъж и жена залепиха с монтажна пяна колата и вратата на съседа си заради спор за паркомясто

Спор за паркомясто в столичния кв. „Западен парк" завърши с автомобил, запечатан с монтажна пяна. Собственикът на колата е видял с очите си как съседката му извършва хулиганската проява и дори я е заснел с телефона си, за да има след това доказателства пред органите на реда.

За това разказва самият той във Фейсбук групата „Забелязано в София". По думите на потърпевшия извършителите – мъж и жена, са агресивни и са заплашвали него и приятелката му с убийство.

След като не успели да разбият апартамента на момичето, съседът използва познатия вече метод и запечатал входната врата с монтажна пяна.

Ето пълният разказ на Даниел Иванов в пост във Фейсбук групата "Забелязано в София"

„Дамата реши, че щом с мъжа ѝ са единствените софиянци в блока, не мога да паркирам там пернишката си кола... И разбира се, че е добра идея да ми направи изолация на колата, че и чак да сложи в ауспуха. Нали... поне причина да ѝ бях дал, че да не ме е яд. Опитаха се да разбият вратата на апартамента, заплашвайки мен и приятелката ми с убийство. За щастие вратата се оказа здрава и решиха, че щом те не могат да влязат, ние няма да излизаме. Най-якото е, че след 2 дни в полицията най-вероятно ще им се размине, щото тъй се работи със закона в майка България. Ако някой с такъв манталитет види поста, моля ви да помислите за вашия живот първо, пък и никой не заслужава да ви лежи. ВЕСЕЛИ Празници! Мъжът на снимките е мъжът ѝ, който се опита да разбие вратата на апартамента на приятелката ми. Случката се случва пред БЛ. 92, кв. Западен Парк, внимавайте с тях", пише потърпевшият.