Mъж или жена ще вземе стоте бона от „Фермата?

Зрителите залагат кой ще отнесе наградата тази вечер и влизат в престрелки из социалните мрежи

Нещо за четене
15:28 - 08 Декември 2023
3532
Mъж или жена ще вземе стоте бона от „Фермата?

Финални гладиаторски битки ще разтърсят Арената на „Фермата“ след броени часове. Адреналинът вече „бие“ жестоко шестимата риалити герои, които с мускули, нокти и зъби ще атакуват първото място. Зрителите пък залагат кой ще отнесе стоте бона тази вечер и влизат в престрелки из социалните мрежи, видя Lupa.bg.

В последните четири сезона само жени прибираха тлъстия чек, а пък в първите четири издания голямата награда отиваше при мъжете. Конкуренцията между двата пола и сега е свирепа, и никой няма да се даде без бой на последната права, до която стигнаха най-силните, целенасочени и амбициозни играчи.

При дамите за победата ще спорят продавачката на цветя Емилия, студентката по право Линда и балерината Мартина, всички от отбор „Елбетица“. При силния пол целта ще атакуват сервитьорът Андрей и земеделецът Георги от зеления тим, и футболистът Костадин от червения „Канатица“.

Кой от шестимата финалисти ще запише името си в златната книга на победителите ще зависи не само от резултата от битките на Арената, а от гласуването на фермерите и, най-вече, от вота на зрителите. Феновете, които следиха риалитито под лупа три месеца и преживяваха мъките и радостите на участниците, ще решат кой е достоен да стане №1 като гласуват с SMS-и на номер 1633 за Андрей, 1634 за Георги, 1635 за Емилия, 1636 за Линда, 1637 за Мартина и 1638 за Костадин, като от един номер изпращат максимум 50 SMS-а.