Мъж използва две отровни змии, за да убие жена си

Новини
20:49 - 25 Май 2020
6154
Мъж използва две отровни змии, за да убие жена си

Индийската полиция арестува мъж, използвал две отровни змии, за да убие жена си с идеята смъртта ѝ да изглежда като нещастен случай, съобщава Новини.бг.

Според следователи от южния щат Керала 27-годишният Сурадж се е сдобил с пепелянка, която да ухапе жена му Утра. Младата жена оцеляла при атаката, но останала в болница в продължение на два месеца.

Докато Утра се възстановявала в дома на родителите си този месец, Сурадж хвърлил върху спящата си съпруга кобра, която взел от развъждач на змии. След като била отново закарана в болница, лекарите констатирали смъртта на Утра. Родителите ѝ обаче започнали да изпитват подозрения, когато вдовецът поискал да сложи ръка на богатствата на жена си броени дни след смъртта ѝ. Данните от телефона му показали, че заподозреният бил в контакт с развъждачи на змии и е разглеждал видеа на змии в интернет, посочват от полицията.

Утра била от заможно семейство, докато Сурадж, бил от по-скромен произход и работел в банка. Двамата имат дете на една година. Зестрата на Утра била следната: близо 100 златни монети, нова кола и половин милион рупии в брой (6000 евро). "Сурадж се е страхувал, че ако се разведе с Утра, може да се наложи да върне зестрата. Ето защо е решил да я убие", каза полицията в комюнике. Човекът, доставил змията, също е арестуван.